Tietokoneen varmuuskopiointi auttaa, jos kannettava tietokoneesi hajoaa, vahingoittuu tai varastetaan? Tätä tapahtuu luultua useammin.

Usein virukset nähdään suurimpana uhkana yritysten tiedoille, mutta tutkimusten mukaan käyttäjästä itsestään johtuva tietojen menetys on kaksi kertaa todennäköisempää kuin viruksista johtuva tietojen menetys.

Tutkimusten mukaan 28% yritysten tiedoista sijaitsee ainoastaan työntekijöiden kannettavilla tietokoneilla. Säännöllinen tietokoneen varmuuskopiointi tehdään vain 65 %:lle tietokoneista. Tietojen menetys aiheuttaa taloudellisten menetysten lisäksi käyttäjälle stressiä, häpeää ja paniikkia. Jopa 60% yrityksistä, jotka menettävät tietonsa, ovat konkurssissa seuraavien kuuden kuukauden aikana.

Tietokoneen varmuuskopiointi tuo turvaa tärkeille tiedoillesi

Tietokoneen varmuuskopiointi Nexeticin varmistusratkaisulla varmistaa liiketoimintanne jatkuvuuden ja takaa työntekijöidesi mielenrauhan.

Nexetic Shield on markkinoiden kehittynein tietojen varmistuspalvelu. Tietokoneen varmuuskopiointi tehdään automaattisesti ja säännöllisesti eikä sen käyttö vaadi käyttäjältä mitään toimenpiteitä. Ohjelma pyörii käyttäjän tietokoneella täysin huomaamattomasti.

Jos yrityksenne kannettava tai pöytäkone menee rikki, häviää, varastetaan tai joutuu haitta- tai kiristysohjelman kohteeksi, on siinä olleet tiedot mahdollista palauttaa helposti napin painalluksella toiseen koneeseen. Rajaton versiohistoria mahdollistaa sen, että voit palauttaa tiedostosta juuri haluamasi version – säilytämme ne kaikki.

Vaivaton ylläpito

Automaattinen asennus ja valmiit oletusasetukset tekevät ohjelman käyttöönoton helpoksi. Tietokoneen varmuuskopiointi alkaa heti ohjelman käyttöönoton jälkeen. Ohjelmistopäivitykset tehdään automaattisesti eivätkä ne vaadi käyttäjältä toimenpiteitä.

Jälleenmyyjämme saavat pääsyn helppokäyttöiseen web-pohjaiseen hallintapaneeliin, jonka kautta he pystyvät täysin hallinnoimaan käyttäjiensä varmistuksia. Myös asiakkaille voidaan antaa pääsy hallintapaneeliin, jotta he voivat itse seurata omien työntekijöidensä varmistusten tilannetta.

Jos tietokoneen varmuuskopiointi on jostain syystä epäonnistunut tai tulee vastaan muita ongelmia, ohjelma lähettää niistä automaattisesti sähköpostihälytyksen. Suomessa sijaitseva tukipalvelumme auttaa kaikissa ongelmatilanteissa. Tavoitat meidät sähköpostin, puhelimen ja chatin välityksellä ja palvelemme niin suomen kuin englannin kielellä.

Toimiva ja helppokäyttöinen ohjelma

Ohjelma on luotettava ja vakaa. Se myös pyrkii korjaamaan virheet itsenäisesti. Jos tietokoneen varmuuskopiointi epäonnistuu, sitä yritetään hetken päästä uudestaan. Hälytys lähetetään kuitenkin vain silloin, jos tilanne on kriittinen. Tietojen palautus asiakasohjelman kautta on helppoa.

Emme rajoita latausnopeuksia, joten tietokoneen varmuuskopiointi ja tietojen palautus on nopeaa. Ohjelma pystyy varmistamaan ja palauttamaan useampaa tiedostoa yhtä aikaa.

Verkkoliikenne on optimoitua. Vain muuttuneet tiedot varmistetaan.

Turvallinen tapa tiedon varmistukseen

Kaikki tiedot tallennetaan Suomeen, suomalaisiin datakeskuksiin ja suomalaisille palvelimille. Monilla aloilla tietojen tallentaminen Suomen tai Euroopan ulkopuolelle ei olekaan sallittua. Suomen tietoturvalait ovat Euroopan tiukimpien joukossa, mikä tekee Suomesta parhaan mahdollisen sijainnin yritysten tärkeiden tietojen säilytykseen.

Kun tietokoneen varmuuskopiointi on käynnissä, kaikki tiedot salataan asiakasohjelmassa ennen kuin ne lähetetään varmistuspalvelimelle. Myös tietoliikenne on salattua. Tieto on salattuna myös silloin, kun sitä säilytetään palvelimellamme.

Rajaton ja selkeä konsepti

Nexetic Shieldin rajaton konsepti ja selkeä hinnoittelu ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Saatte halutessanne käyttöönne rajoittamattoman levytilan varmistetulle datalle. Rajaton versiohistoria tarkoittaa sitä, että säilytämme kaikki versiot samasta tiedostosta. Emme myöskään rajoita latausnopeutta tai tiedostotyyppejä.

Tietokoneen varmuuskopiointi on tärkeää. Tee se Nexetic Shieldillä! Ota yhteyttä numeroomme 010 2818130!

Top