Tiedostojen palautus tulisi olla esillä jokaisessa yrityksessä, sillä aina tulee eteen tilanteita joissa työntekijöiden tärkeät tiedot menetetään. Tällaisia tilanteita ovat tietokoneen katoaminen tai varastetuksi joutuminen, hajoaminen, käyttäjästä johtuva virhe, virus tai haittaohjelma. Tällöin on tärkeää, että tiedostojen palautus voidaan tehdä nopeasti ja helposti.

Nexetic Shield ohjelmistolla tiedostojen palautus on helppoa

Nexetic Shield on tietojen varmistuspalvelu, jossa tietokoneen työtiedostot varmuuskopioidaan automaattisesti ja jatkuvasti. Ohjelma on helppo asentaa käyttäjien koneille ja se pyörii niillä huomaamattomasti, vaikuttamatta millään lailla muuhun työskentelyyn. Tiedostojen palautus hoituu näppärästi asiakasohjelmasta käsin ja on tehty todella helpoksi, toiminnallisuudesta kuitenkaan tinkimättä.

Tiedostojen palautus tehdään usein samalle tietokoneelle, jolta tiedot on varmistettu. Näin voidaan tehdä esimerkiksi silloin, jos tietojen katoamisen syynä on käyttäjän virhe tai haittaohjelman saastuttama tietokone, joka on saatu puhdistettua. Jos tiedostojen palautus halutaan tehdä eri tietokoneelle, ohjelma tulee asentaa ensin tälle tietokoneelle olemassa olevalla käyttäjätunnuksella ja uudella salasanalla.

Tiedostojen palautus aloitetaan valitsemalla, halutaanko palauttaa kaikki varmistetut tiedot vai vaan valitut kansiot tai tiedostot.

Palauta yksi tiedosto tai vaikka koko tietokoneen tiedostot

Käyttäjän poistamat tiedostot säilytetään varmuuskopiossa oletuksena 30 päivän ajan, joten jos käyttäjä on vahingossa poistanut tiedoston tai sen osan, hän voi huoletta palauttaa sen takaisin tietokoneelleen kuukauden sisällä poistosta. Seuraavaksi valitaan, halutaanko palauttaa viimeisimmät tiedot vai tiedot tietyltä päiväykseltä. Nexetic Shieldissä on rajaton versiohistoria, mikä tarkoittaa, että kaikki versiot tiedostosta varmistetaan ja niistä voi palauttaa juuri haluamansa version. Lopuksi vielä valitaan, mihin kansioon tiedot palautetaan. Jos on kyse yhdestä tai muutamasta tiedostosta, tiedostojen palautus kestää muutamasta sekunnista ylöspäin. Jos tiedostojen palautus tehdään koko tietokoneelta, palautuksessa voi kestää enimmillään muutama päivä. Arvio ajasta, jonka tiedostojen palautus tulee viemään, näkyy asiakasohjelmassa ja päivittyy palautuksen edetessä. Palautukseen kuluva aika riippuu palautettavien tiedostojen koosta ja määrästä sekä internet-yhteyden nopeudesta.

Toisen sukupolven kotimainen Avainlipputuote

Nexetic Shield on toisen sukupolven tietojen varmistuspalvelu. Ensimmäinen tuotteemme, Nexetic Online Backup, on ollut markkinoilla vuodesta 2009 saakka ja on saatavilla sekä työasemille että palvelimille. Nexetic Shield, joka on jo korvannut Online Backupin työasemavarmistuksessa, on saatavilla sekä Windows-työasemille että OS X (Mac) –tietokoneille. Nexetic Shield -palvelinversio valmistuu vuoden 2016 loppuun mennessä. Nexetic Shield on suomalainen Avainlippu-tuote. Tallennamme kaikki käyttäjien tiedot Suomeen ja suomalaisiin datakeskuksiin.

Jälleenmyyjäverkostomme myy ja markkinoi tuotetta omille asiakkailleen, ja tuote on saatavilla myös ALSO Cloud Marketplacen kautta.

Ota yhteyttä niin jutellaan yrityksesi varmistustarpeista.

Top