Online Backup-ratkaisu yrityksille


mockup

Toimii älykkäästi


Shield on tiekoneelle ladattava ohjelma, joka tallentaa tietokoneella olevat tiedostot automaattisesti internetin yli suomalaisiin datakeskuksiin.

Kun otat Shieldin käyttöön, lataa se ensimmäisellä kerralla kaikki tietokoneesi työtiedostostot datakeskuksiimme. Tämän jälkeen ohjelmisto tunnistaa reaaliaikaisesti muuttuneet tiedostot ja varmentaa ne automaattisesti datakeskukseen.

Näin uusimmatkin dokumentit ovat aina tallessa ja varmennettu, eikä tietokoneesi tai Internet-yhteytesi hidastu, sillä dataa liikkuu vain rajallinen määrä.

periaate

Helppokäyttöinen. Turvallinen. Edullinen.


Asenna ja unohda

Lataa Shield ohjelma ja asenna. Tietosi ovat nyt automaattisesti aina turvassa. Käyttäjän ei tarvitse tehdä mitään, eikä taustalla toimiva varmennus häiritse häntä tai hidasta käytännössä lainkaan koneen tai verkon toimintaa.

Rajoittamaton

Shieldin sisältää rajoittamattoman levytilan kaikille kannettaville ja työasemille. Ei muitakaan rajoituksia., kuten tiedostojen koko, formatti, päivittäittäinen tiedonsiirto tai aikaisempien tiedostoversioiden palautus.

Yhteensopiva

Yrityksissä on useimmiten sekä PC että Mac-järjestelmiä käytössä. Toisin kuin useissa muissa pilvitallennuspalveluissa, Shield toimii molemmissa järjestelmissä.

Kaikki tiedostotyypit ja koot

Ei rajoituksia tiedostokoolle tai formaatille Shield varmentaa siis kaikki mahdolliset yristysten työtiedostot; MS ja Mac office, PDF, jne.

Turvallinen

Tiedot tallennetaan suomalaisille datakeskuksille. Tiedot tallennetaan aina kahteen eri datakesukseen. Suomen tietoturvalaki on Euroopan tiukimpia. Eli voit olla varma, että yrityksesi tiedot eivät pääse vieraisiin käsiin.

Korkealuokkainen salaus

Tiedot siirtyvät tietokoneen ja datakesuksen välillä aina erittäin vahvasti salattuina (end-to-end AES 256, TSL). Datakeskuksesisa tallenteet salataan AES 256-teknologialla.

Älykäs

Shieldin erikoisuus piilee sen älykkyydessä. Ohjelma varmistaa  vain muokatut tiedostot. Näin dataa liikkuu entistä vähemmän ja nopeammin. Lisäksi kaikki ohjelmistopäivitykset ovat automaattisia.

Edullinen

Shield sisältää  työtiedostojen varmennuspalvelun rajattomattomalla tallennustilalla kiinteään kuukausihintaan, joka ei muutu. Maksat vain 10 eur/kk:ssa/tietokone. Siinä kaikki.

Asenna ja unohda

Lataa Shield ohjelma ja asenna. Tietosi ovat nyt automaattisesti aina turvassa. Käyttäjän ei tarvitse tehdä mitään, eikä taustalla toimiva varmennus häiritse häntä tai hidasta käytännössä lainkaan koneen tai verkon toimintaa.

Vertaile

Taulukosta näet miksi Nexetic Shield-varmennuspalvelu on paras ratkaisu PK-yritysten tietokoneiden tietojen varmentamiseen
ja miten Shield eroaa muista yleisesti käytettävistä varmentamismenetelmistä.

Shield Backup Verkkolevy Pilvitallennus*
Suojaa fyysisiltä uhilta
Aina automaattisesti varmennettu
Varmuuskopiointi ei hidasta verkkoyhteyttä
Rajaton tallennustila (–)
Varmennuksen hallinta, rajaton versiohistoria

*Kuten Google Drive, Microsoft One tai Dropbox.

Varmuuskopioi tietokoneesi

Nexetic Shield 10e/kk/tietokone (alv 0%).

dedupl
Nexetic Delta Grid tiedon deduplikointi

Deduplikoinnilla vähennetään varmuuskopioitavan tiedon määrää jopa 90%. Jos tiedostoa muutetaan, vain muutettu tieto varmuuskopioidaan. Tarpeettoman tiedon vähentämiseksi kaikki tieto pakataan ennen tallentamista. Näin myös optimoidaan kaistan käyttöä.

brands
Kaikki platformit: Windows Vista, 7, 8, 10. Mac OS X

Nexetic Shieldin avulla voidaan varmuuskopioida kaikki tietokoneen sisältämät tiedostot, kuten MS ja Mac Office-, PDF-dokumentit, sähköpostitiedostot, valokuvat, videot, jne.

driver
TIER 3 –tasoiset datakeskukset

Tiedot tallennetaan kahteen TIER3 –tasoiseen datakeskukseen Helsingissä.

lock
Korkealuokkainen tietoturva

Tietosi ovat vain omissa käsissäsi maailmanlaajuisesti. Erittäin turvallinen tiedon salaus (end-to-end AES 256). Salattu tiedonsiirto (TSL). Tallenteiden salaus datakeskuksissa (AES 256).

Varmuuskopiointi | Tietokoneen varmuuskopiointi | Varmuuskopiointiohjelma | Tiedostojen palautus | Mac-varmuuskopiointi | Apple-varmuuskopiointi