Mac-tietokoneet ovat viime vuosina yleistyneet nopeasti myös yrityskäytössä, mutta Mac-varmuuskopiointi on jäänyt monesti vähemmälle huomiolle. Nexetic Shieldin Mac-versio valmistui vuoden 2016 alkupuolella, joten nyt Mac-varmuuskopiointi onnistuu luotettavalla suomalaisella varmistuspalvelulla.

Mac-varmuuskopiointi Nexetic Shieldin avulla

Nexetic Shieldin tarjoama Mac-varmuuskopiointi turvaa käyttäjien tiedot tietokoneen varkauden, katoamisen, hajoamisen, haittaohjelman tai käyttäjän virheen varalta. Vaikka viruksia ja haittaohjelmia pelätään hyvästä syystä, todellisuudessa loppukäyttäjän tekemä virhe on useimmiten syynä tietojen menetykselle. Nexetic Shieldin Mac-varmuuskopiointi antaa turvan näitä kaikkia uhkia vastaan. Tietojen palautus asiakasohjelmasta käsin on helppoa ja nopeaa.

Nexetic Shieldissä Mac-varmuuskopiointi toimii käyttäjän näkökulmasta samalla tavoin kuin Windows-varmuuskopiointikin. Asiakasohjelma on ulkoasultaan ja toiminnaltaan pitkälti samanlainen, ja keskitetty hallinta kattaa luonnollisesti kummankin varmuuskopiointiohjelman käyttäjät. Mac-varmuuskopiointi on saatavilla seuraaviin Mac-käyttöjärjestelmiin: Mountain Lion (10.8), Mavericks (10.9), Yosemite (10.10) ja El Capitan (10.11). Uuden OS X -käyttöjärjestelmän julkistuksen jälkeen pyrimme heti varmistumaan siitä, että Nexetic Shieldin varmuuskopiointi on yhteensopiva uuden käyttöjärjestelmän kanssa.

Windows-varmuuskopiointi ja Mac-varmuuskopiointi ovat lisenssivaihtoehdoiltaan samanlaiset – saatavilla on 25 GB, 50 GB ja rajoittamaton (unlimited) levytila varmistetulle tiedolle. Tilankäyttö lasketaan sen perusteella, minkä verran tilaa varmistetut tiedostot yhteensä vievät. Mukaan ei lasketa vanhoja versioita eikä käyttäjän 30 päivän sisällä tietokoneeltaan poistamia tiedostoja, vaikka ne ovatkin mukana varmuuskopiossa ja voidaan siten palauttaa. Kaikki lisenssivaihtoehdot sisältävät rajattoman versiohistorian ja rajoittamattoman tiedostojen latausnopeuden, eikä tiedostotyyppejäkään rajoiteta, vaan kaikki halutut tiedostotyypit voidaan varmistaa. Käytössä on asiakaskohtainen, jaettu levytilapooli, eli kaikki saman yrityksen käyttäjät käyttävät samaa levytilapoolia. Deduplikointipooli on myös asiakaskohtainen, mikä näkyy käytännössä niin, että jos samassa yrityksessä useammalla käyttäjällä on sama tiedosto tai tiedoston osanen, se varmistetaan vain kertaalleen. Tämä säästää levytilaa ja vähentää tietoliikenteen määrää, mikä näkyy käyttäjille nopeina varmistuksina.

Nexetic Shieldin Mac-varmuuskopiointi on myynnissä kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta. Jälleenmyyjät voivat tilata tuotetta myös ALSO Cloud Marketplacen kautta. Jälleenmyyjät saavat pääsyn Nexetic Shield –hallintapaneeliin, jonka kautta he voivat täydellisesti hallinnoida asiakkaitaan, loppukäyttäjiään ja heidän varmistuksiaan. Valmiit oletusasetukset, käyttäjien luokittelu varmistusten tilan mukaan sekä sähköpostihälytykset tekevät ylläpidosta helppoa ja huoletonta. Myös asiakasyrityksille voidaan antaa rajattu pääsy hallintapaneeliin, jotta he saavat näkyvyyttä oman henkilöstönsä varmistusten tilanteeseen ja voivat myös halutessaan itse muuttaa asetuksia. Ota huoleton ja luotettava Nexetic Shield Mac-varmuuskopiointi käyttöön yrityksessäsi tai ryhdy jälleenmyyjäksi!
Top