Apple-varmuuskopiointi onnistuu nyt luotettavalla suomalaisella varmistuspalvelulla, Nexetic Shieldillä. Shield varmistaa käyttäjän tiedostot automaattisesti ja säännöllisesti. Varmistus voidaan ajastaa tapahtumaan kerran päivässä tai jatkuvasti. Jatkuvassa varmistuksessa ohjelma havaitsee muuttuneet tiedot ja varmistaa ne saman tien. Näin sinun ei tarvitse riskeerata päivänkään työtä, vaan voit olla varma siitä, että saat aina palautettua tiedostosta viimeksi tallentamasi version.

Nexetic Shield Apple-varmuuskopiointi

Nexetic Shieldin Apple-varmuuskopiointi on helppo ja edullinen tapa taata mielenrauha kaikille tietokoneen käyttäjille yrityksessänne. Manuaalisissa varmuuskopiointitavoissa on aina mahdollisuus unohduksiin tai käyttäjästä johtuviin virheisiin, jolloin turvallisuuden tunne voi myöhemmin osoittautua vääräksi. Automaattinen varmuuskopiointi pyörii asennuksen jälkeen käyttäjien tietokoneilla täysin huomaamattomasti eikä vaikuta millään lailla muuhun työskentelyyn. Kun tulee tarve saada menetettyjä tietoja takaisin, Nexetic Shield -Apple-varmuuskopiointi auttaa palauttamaan tiedot nopeasti ja luotettavasti.

Nexetic Shield valmistui vuoden 2016 alussa. Olemme saaneet jälleenmyyjiltämme ja käyttäjiltämme paljon positiivista palautetta etenkin asiakasohjelman helppokäyttöisyydestä. Meillä on paljon ideoita ja suunnitelmia siitä, miten kehitämme ohjelmistoa ja palveluamme eteenpäin. Otamme myös mielellämme vastaan ideoita uusista toiminnallisuuksista jälleenmyyjiltämme ja käyttäjiltämme. Jälleenmyyjillemme tarjoamme tuotekoulutusta, myyntikoulutuksia, apua myynticaseissa, valmiita markkinointimateriaaleja ja digitaalisia kampanjoita sekä myyntikilpailuita palkintoineen. Nexetic Shieldin Apple-varmuuskopiointi tarjoaa jälleenmyyjälleen mahdollisuuden jatkuvaan kuukausilaskutukseen, ja se on helppo niputtaa osaksi kokonaispalvelua tai sen voi myös myydä erillisenä palveluna. Hintamme ovat kilpailukykyiset ja voit halutessasi hankkia lisenssipaketin, joka laskee yksittäisen lisenssin hintaa jopa 20% - 40%:lla. Lisenssipaketteja on tarjolla kaikissa lisenssityypeissä – 25 GB, 50 GB ja rajoittamaton (unlimited).

Nexetic Shield -Apple-varmuuskopiointi on myös mahdollista brändätä niin, että asiakasohjelmassa näkyy Nexetic Shieldin sijasta oma yritys- tai tuotenimenne, logonne ja värinne. Jos olette kiinnostuneita tästä vaihtoehdosta, myyntimme kertoo siitä mielellään lisää. Alkuinvestointi maksaa pian itsensä takaisin alhaisempina lisenssimaksuina.

Nexetic Shield -Apple-varmuuskopiointi voidaan ottaa käyttöön myös ulkomaisille asiakkaillenne tai yhteistyökumppaneillenne. Tällä hetkellä hallintapaneelia voi käyttää neljällä kielellä: suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja venäjäksi. Asiakasohjelman kielinä ovat edellisten lisäksi ranska. Uusien kielten lisääminen on myös jatkossa mahdollista ja sitä tullaan tekemään tarpeen mukaan. Aloita ottamalla Nexetic Shield -Apple-varmuuskopiointi ilmaiseen koekäyttöön – näet itse, miten helppoa varmistusten ja tiedon palautusten tekeminen on ja voit tutustua tarkemmin hallintapaneelin toimintaan. Voimme antaa tunnuksia hallintapaneeliin yhtä lailla potentiaalisille jälleenmyyjille kuin asiakkaillekin.

Ota meihin yhteyttä ja tutustu markkinoiden parhaaseen Apple –tietokoneiden varmuuskopiointipalveluun!
Top